Ik heb hulp nodig bij het aflossen van schulden

Vraag hulp aan de gemeente. U krijgt dan een schuldhulpverlener. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Schuldbemiddeling. De schuldhulpverlener maakt afspraken met uw schuldeisers. In 1,5 jaar zet u zoveel mogelijk geld opzij om de schulden af te betalen.
  • Schuldsanering. U krijgt een lening van de gemeente om uw schulden af te betalen. U betaalt de gemeente terug in 1,5 jaar.

Neem contact op met SchuldHulpMaatje Gouda & Waddinxveen. Kijk voor meer informatie op de website.

Of neem contact op met Wadwijzer. Zij denken met u mee en geven informatie en advies voor oplossing van uw achterstallige betalingen en schulden.

Preventieteam Wadwijzer

Je kunt bij ons informatie en advies vragen als je een huis zoekt of je woning wil aanpassen. Bij Wadwijzer kun je ook hulp vragen over de situatie thuis. Omdat je ouder wordt of omdat je voor iemand zorgt. Maar ook over het gezond en veilig opvoeden en opgroeien van kinderen en vrijwilligerswerk ter ondersteuning van een gezin.

Heb je vragen over inkomen? Of zoek je steun bij schulden en het omgaan met wetten en regels? Samen met jou zorgen wij ervoor dat je weet wat je kunt doen om de touwtjes weer in handen te krijgen.

Wij zijn er ook voor mensen die zorgen hebben om een ander. Is er iemand in je omgeving die zichzelf verwaarloost, psychische problemen heeft of vereenzaamt en die geen hulp zoekt. Of ben of ken je een mantelzorger die te zwaar onder druk staat. 

Bezoekadres
Kerkstraat 13
2742 BG Waddinxveen
Website
www.wadwijzer.info
E-mailadres
wadwijzer@waddinxveen.nl
Telefoonnummer
00 - 14 01 82

Humanitas Thuisadministratie

Website
www.humanitas.nl/activiteiten/thuisadministratie
E-mailadres
ta@humanitas-mh.nl
Telefoonnummer
06 - 10031378

Schuldhulpmaatje Waddinxveen

Als je geldzorgen hebt, kun je iemand gebruiken die in je gelooft en je helpt. Die met je aan de slag gaat om financieel beter in balans te komen. Onze maatjes doen dat. De getrainde vrijwilligers van SchuldHulpMaatje zijn er voor jou.

Bezoekadres
Gouweplein 1
2741 MW Waddinxveen
Website
https://www.metelkaarwaddinxveen.nl/schuldhulpmaatje
E-mailadres
schuldhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl
Telefoonnummer
06 - 30 99 67 30