Waddinxveen


Anne Frank Centrum

Jan van Bijnenpad 1
2242 VS Waddinxveen
Route

E-mail
wadwijzer@waddinxveen.nl

Telefoon
14 01 82

'Naast de school'

Kerkstraat 13
2742 BG Waddinxveen
Route

Niet gevonden wat u zocht via deze hulpwijzer? Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie of die van een naaste? Bent u op zoek naar informatie en persoonlijk advies? Neemt u dan contact op met Team Wadwijzer. Wij helpen u graag op weg en denken met u mee om een passende oplossing te vinden!

Elke maandag tussen 13.00 en 14.00 uur is er een inloopspreekuur in het dienstencentrum van het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad nr. 1 en elke donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur is er een inloopspreekuur op locatie ‘Naast de school’ aan de Kerkstraat nr. 13. Loop gerust even binnen. Voor een afspraak op een ander tijdstip kunt u contact met ons opnemen via tel. 14 0182 (toets 2 voor Wadwijzer) of mail naar wadwijzer@waddinxveen.nl

Voor al uw vragen of een afspraak op een ander moment kunt u contact met ons opnemen via tel. 14 0182 (toets 2 voor Wadwijzer) of mail naar wadwijzer@waddinxveen.nl.

Wadwijzer volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en hanteert algemene hygiënemaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor uw en onze bescherming.