Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit!

Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit!

‘Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Het nieuwe programmaboekje met culturele activiteiten is onlangs uitgekomen. Speciaal voor ouderen die nog graag uitgaan naar het theater, maar dat liever niet alleen doen of bijvoorbeeld behoefte hebben aan een ondersteunende arm, heeft Stichting Vier het Leven weer een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld.

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Ouderen uit Gouda en Waddinxveen kunnen dit najaar weer kiezen uit verschillende voorstellingen in het theater en de bioscoop. Van cabaret tot dans en klassieke muziek.

Stichting Vier het Leven is een landelijke goede doelenorganisatie die al 18 jaar met behulp van ruim 1.700 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of van het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. Stichting Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; u wordt thuis opgehaald, het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger! 

In de regio Gouda is een geweldig team enthousiaste vrijwilligers actief, die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan. Een vrijwilliger van Stichting Vier het Leven haalt maximaal drie ouderen thuis op, biedt waar nodig een helpende hand en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken zij gezellig samen een drankje.

Kunt u niet meer zelfstandig naar het theater of gaat u liever niet alleen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos het programmaboekje van Stichting Vier het Leven aan via het landelijke telefoonnummer 035-5245156. U krijgt op basis van uw postcode het programmaboekje van de theaters in uw woonomgeving toegestuurd. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.4hetleven.nl