Over Wadwijzer

Wadwijzer is hèt publieksloket in Waddinxveen voor alle inwoners met (hulp)vragen over zorg, welzijn, wonen, participatie, werk en inkomen en maakt onderdeel uit van het sociaal vangnet van de gemeente Waddinxveen.

Op deze hulpwijzer Wadwijzer.info kunt u als inwoner van Waddinxveen zelf op zoek gaan naar informatie die u hopelijk (verder) op weg helpt.

Dat kan gaan over onderwerpen zoals huisvesting en aangepast wonen, huishouding, relaties, gezin, opvoeding van kinderen, jeugdzorg, gezondheid, werk en inkomen, administratie, schulden, sport en beweging, sociale bezigheden, vrijwilligerswerk, mantelzorg of vervoer (op maat). 

U vindt hier contactgegevens van organisaties en zorginstanties in Waddinxveen en veel gestelde vragen en antwoorden.

Liever een luisterend oor en persoonlijk contact met iemand die u kan helpen? Neem contact op met Team Wadwijzer. Wij geven informatie en advies en helpen u om een oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie, of die van een buur, kennis of familielid. Onze ondersteuning is vrijblijvend en kost u niets.

Inloopspreekuur

Elke maandag tussen 13.00 en 14.00 uur is er een inloopspreekuur in het dienstencentrum van het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad nr. 1 en elke donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur is er een inloopspreekuur op locatie ‘Naast de school’ aan de Kerkstraat nr. 13. Loop gerust even binnen. Voor een afspraak op een ander tijdstip kunt u contact met ons opnemen via tel. 14 0182 (toets 2 voor Wadwijzer) of mail naar wadwijzer@waddinxveen.nl

Wadwijzer volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en neemt voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus op onze bezoeklocaties te beperken.