Teamlid Wadwijzer gezocht: Telefonische Clientondersteuner

TEAMLID WADWIJZER GEZOCHT:  Telefonische Clientondersteuner

16 uur p.w.

Wil jij bij preventieteam Wadwijzer in Waddinxveen (regio Midden-Holland) werken als telefonische cliëntondersteuner? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega!

Wadwijzer helpt inwoners van Waddinxveen bij het vinden van antwoorden op vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en participatie. Als telefonische cliëntondersteuner ben je onderdeel van de bereikbare dienst en bied je inwoners van Waddinxveen informatie, advies & ondersteuning. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact opnemen met Wadwijzer. Je weet welke organisaties actief zijn en welk aanbod er ligt in het voorliggend veld. Wat je zelf kunt beantwoorden, doe je zelf. Anders weet je bij wie je moet zijn om de hulpvraag te beantwoorden.

In je dienstverlening ben je vriendelijk, handel je accuraat en ben je stressbestendig. Daarnaast ben je leergierig, flexibel en toon je initiatief; je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld MWD, pedagogiek, Social Work of SPH) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast is het een pre als je bekend met de sociale kaart van de gemeente Waddinxveen en als je kennis hebt van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet en Participatiewet en vroegsignalering schulden.

Nieuwsgierig geworden?

Voor informatie over Mee Plus kun je terecht op www.meeplus.nl. Voor overige vragen en je wens om te solliciteren kun je terecht bij Charlotte van Rooijen, Teamleider Midden Holland (06-51812905).