Uw mening over toegankelijkheid buitenshuis

fietspad

De gemeente Waddinxveen wil de toegankelijkheid buitenshuis verbeteren. De mening van inwoners daarover is belangrijk. Met uw inbreng kunnen knelpunten in kaart worden gebracht en aangepakt worden. Kent u ontoegankelijke situaties? Laat het weten en maak een melding van deze situaties op Waddsup via www.waddinxveen.nl/meldingtoegankelijkheid.  

Wie kan meedoen aan deze actie?

Alle inwoners van Waddinxveen kunnen een melding maken.

Meer informatie over de actie

  • Als u nog geen account heeft voor Waddsup, moet u zich eerst registreren. Dit kan met een e-mail, Google account of Facebook account.
  • Op een kaart kunt u door erop te klikken aangeven waar een toegankelijkheidsprobleem is. Mocht u niet kunnen werken met een digitale kaart, dan kunt u ook zonder een kaart te gebruiken een bijdrage leveren door bovenaan op ‘Plaats je bijdrage’ te klikken.
  • Bovenaan het formulier wordt eerst gevraagd om een locatie. Als u de kaart gebruikt heeft is deze al ingevuld, anders kunt u hier zelf invullen waar het probleem zich voordoet.
  • Vervolgens kunt u een titel geven aan het knelpunt, gevolgd door een toelichting waarbij u aan kunt geven wat de problemen zijn die u hier ervaart. Als laatste kunt u ook een afbeelding toevoegen zoals een foto die u zelf heeft genomen of een screenshot van bijvoorbeeld Google Streetview. Wij vragen u zo veel mogelijk details te geven, zodat wij precies kunnen zien wat het probleem is. Vooral duidelijk foto’s zijn daarbij een grote hulp, maar zijn niet verplicht.
  • Door op verzenden te klikken wordt de bijdrage toegevoegd. U kunt meerdere bijdragen toevoegen.

Wilt u meedoen maar heeft u geen computer of smartphone?

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen! Maak daarom een afspraak om naar het gemeentehuis te komen via het telefoonnummer 14 0182. De collega’s van de publieksbalie vullen dan samen met u de vragenlijst in. Zij bedienen de computer en u geeft de antwoorden.

Iedereen mag een melding maken

Kent u situaties waarvan het duidelijk is dat er een toegankelijkheidsprobleem is? Of bent u bekend met de ervaringen van andere mensen? Meld dit dan via Waddsup.